уторак, 13. јануар 2009.

НЕВЕРОВАТНО

Ово је заиста невероватно! Украјина објашњава да не може да пусти руски гас у Европу зато што ће четири њене области остати без гаса!?! Што ће рећи, Европа, која је свој гас поштено платила може да смрзава, а ми се о својим грађанима бринемо за њен рачун.

6 коментара:

  1. citao sam vas cikluz o Kosmetu. Trebalo bi da napisete nekoliko komentara povodom Ukrajine pod nazivom Drzava koje nema

    ОдговориИзбриши
  2. Не дај Боже! Каква је ситуација (Јанукович већ тражи опозив председника и оставку Владе)земља је на ивици распада. Мени се ова поморанџина деца не свиђају баш превише, али ми уопште не треба "Држава које нема" на руским границама.

    ОдговориИзбриши
  3. Сада ће бити занимљиво видети да ли ће, ако криза потраје још мало дуже, Мађарска и Немачка наставити да испоручују гас Србији, или ће се испоставити да су се на такав корак одлучиле у тренутку када је изгледало да је споразум између Украјине и Русије постигнут и да је само питање сата када ће гас да потече... Иначе овдашњи (београдски) медији јављају да су правници у Србијагасу добили данас налог од владе да припреме тужбу против Украјине.

    ОдговориИзбриши
  4. Негде сам видела наслов "Европска солидарност на делу" везано за испоруке гаса из Мађарске и Немачке... Па да је видимо. Ипак, надам се да ће ова ситуација да се расчисти. Србија је за сада схвата како треба и ја лично сам захвална властима што не покушавају да спекулишу око кривице Русије.

    ОдговориИзбриши
  5. E da ona budala Dinkic nije tako uspesno sabotirao
    gasni dogovor, Ukraina i ne bi bila tako vazna.
    Mislim da bi FSB trebala ekspeditivnije da dejstvuje i preventivno da uklanja takve prepreke
    pa makar oni bili podrzani sa strane USA-a.
    iskrenipozdrav Kseniji
    Ceder

    ОдговориИзбриши
  6. Ceder, тешко је уклонити све динкиће јер су их мајстори из ЦИА разбацали по целој ближој околини Русије. Годинама их гаје, пелцују, ђубре, да би одрадили своје баш у најпотребнијем тренутку. Као овај украјински клон Динкића, - усред највеће зиме... Мада искрено милсим да су и наши могли мало више да се ангажују у суседној земљи кроз коју пролази 80% нашег стратешког горива. Следећи пут, верујем, биће паметнији...

    ОдговориИзбриши